Van Koesveld Barneveld

Menu
Studentenpolis
 
De VKG Studenten Pakketpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een zéér scherp studenten prijsje. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met Europadekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de VKG Studenten Pakketpolis een voordelige oplossing. VKG biedt u Slagkracht!
De VKG Studenten Pakketpolis biedt de thuis- of uitwonende student precies die dekkingen die het meest worden gevraagd:
  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Doorlopende reisverzekering;
  • Computerverzekering.

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

De aansprakelijkheidverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer de student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen.

Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van € 50. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages.

Laptopverzekering

Elke student is in het bezit van een notebook, laptop of pc. Met de laptopverzekering kan de student dit kostbare bezit tegen diefstal en schade verzekeren.

Uitwonend? Geen probleem

Ook voor uitwonende studenten is de VKG Studenten Pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van ondermeer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000.

Pakketnaam aanpassen

U kunt de naam van de Studenten Pakketpolis geheel naar eigen wens aanpassen, via het menu ‘Instellingen’. U kunt uw klant dus een uniek en eigen product bieden: uw eigen private label! U kunt bovendien zelf de hoogte van de provisie bepalen.

De Studenten Pakketpolis bij VKG biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een zéér scherpe premie! Bel ons voor maatwerk.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin - Blog